Mediumsunie

Valentijnsdag, de dag van de liefde

De maand februari komt er alweer bijna aan. Denk je aan februari, dan denk je natuurlijk meteen aan Valentijnsdag. 14 februari is traditiegetrouw de dag van de liefde. Op deze dag verrassen stille aanbidders elkaar, maar ook veel mensen die (al lange tijd) samen zijn, laten op deze dag nog eens extra aan elkaar blijken hoeveel ze van elkaar houden. Heb jij al plannen voor Valentijnsdag?

Jouw geliefde verrassen met Valentijn

Wil jij ook iemand laten weten hoeveel je van hem of haar houdt op Valentijnsdag? Of het nu iemand is op wie je stiekem een oogje hebt, iemand met wie je voor het eerst Valentijnsdag viert of juist een geliefde met wie je al vele jaren samen bent, het is altijd een goed idee om jouw liefde te tonen. Dit kan natuurlijk door middel van een mooi cadeau, maar ook in de vorm van een romantisch avondje uit of een brief met lieve woorden. Iedereen verrast zijn of haar geliefde weer op een andere manier.

Eenzaamheid op Valentijnsdag

Helaas zijn er ook genoeg mensen, die op Valentijnsdag niemand hebben om te verrassen en zelf ook niet verrast worden. Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Uiteraard zit niet iedereen te wachten op Valentijnsdag en vinden sommige mensen het een dag zoals alle andere dagen, maar voor sommige mensen is Valentijnsdag een dag waarop zij zich eenzaam voelen en een geliefde missen.

Het missen van een overleden geliefde

Eén van de redenen voor een eenzame Valentijnsdag kan het moeten missen van een geliefde, doordat hij of zij is overleden, zijn. Op een dag als Valentijn is het gemis dan vaak extra aanwezig. Wanneer dit voor jou het geval is, zou je wellicht graag nog één keer willen zeggen hoeveel je van jouw overleden geliefde houdt. Om toch nog een beetje in contact te kunnen komen met jouw geliefde, kun je besluiten om een medium te bezoeken. Een medium kan namens jou contact proberen te leggen met jouw geliefde en jou laten weten wat voor boodschap(pen) hij of zij doorgeeft. Op deze manier wordt het gemis wellicht iets verzacht en heb je toch het gevoel nog even verbonden te zijn geweest met jouw grote liefde.

Ben jij nog op zoek naar de ware?

Natuurlijk kan je ook alleen zijn op Valentijnsdag, omdat je de ware gewoon nog niet bent tegengekomen. Juist op Valentijnsdag kun je er extra bij stilstaan hoe graag je je leven met iemand samen zou willen delen. Wellicht ondervind je moeilijkheden bij het leggen van contact of twijfel je of iemand voor jou wel de juiste persoon is? Je kunt hierover in gesprek gaan met een paragnost. Op deze manier kun je eventuele twijfels laten wegnemen, voor jezelf meer helderheid krijgen over welk pad je het beste kunt bewandelen en te weten komen wat de toekomst jou mogelijk zal gaan brengen. Aan de hand van de verkregen inzichten kun jij met meer vertrouwen en zelfverzekerdheid op zoek gaan naar jouw ware liefde.