Mediumsunie

Topmedium

Topmedium nl bellen? Wil je in contact komen met een top medium online die meer over jouw toekomst kan vertellen? Stop dan met zoeken, want je bent op de juiste website terecht gekomen.

Top mediums zijn tussenpersonen en kunnen een verbinding leggen tussen het fysieke en het onzichtbare. Een top medium online beschikt over één of meerdere paranormale gaven en dit zorgt ervoor dat er een ziel via hem of haar met wensen op aarde kan communiceren.

Daarnaast kan een medium ook gezien worden als een tolk tussen de aardse wereld en de “lichtwereld”. Het is een ontvanger van informatie en dit kan zeer nuttig voor je zijn. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan een boodschap van een dierbare overledene of juist een boodschap van een gids.

Deze boodschappen kunnen in de vorm van beelden of woorden ontvangen worden door een topmedium nl en deze is in staat om deze beelden en woorden op de juiste manier weer te geven. Deze beelden en boodschappen komen binnen het zesde zintuig oftewel het derde oog.

Wat kan een top medium online voor mij betekenen?

Topmedium

Online is er veel mogelijk op onze paranormale hulplijn, vooral wanneer je behoefte hebt aan contact met een dierbare overledene. Hoe is het nu met de overleden en wat wil zijn of haar ziel nog verder vertellen?

Op onze website zijn er ook zogenoemde medium readings mogelijks en daarbij lezen onze top mediums als ware je energie en kunnen precies voelen of zien waar het probleem zit. Door contact te maken met gidsen kunnen deze medium je helpen om meer inzicht te geven in je situatie.

Je kunt bijvoorbeeld aan de volgende vragen denken;

 • Zit je met een bepaald probleem?
 • Wil je antwoorden over het hiernamaals?
 • Zoek je bevestiging?
 • Loop je vast op werk?
 • Heb je problemen in je financiële situatie?
 • Veel stress en ben je op zoek naar meer rust?
 • Op zoek naar nieuwe liefde?
 • Heb je problemen in je relatie?
 • Last van geestelijk druk?
 • Wil je ondersteuning bij het maken van keuzes?
 • Op zoek naar je eigen talenten?
 • Praten over je ervaringen of dromen?

Alles is mogelijk met een topmedium van Mediumsunie.nl. Zo vinden onze top mediums geen enkele vraag vreemd, dus je kunt ons gerust bellen. Bezoek de homepagina en kijk tussen de consulenten en kies de persoon uit waar jij het beste gevoel hebt.

Altijd een topmedium aanwezig

De mediums kun je altijd benaderen op elke moment waarop je dat wilt en vanuit elke plek waar je dat wilt. Je kunt er bijvoorbeeld bij ze terecht voor een reading en de readings op onze website zijn heel betrouwbaar. Je zult bij ons alleen betrouwbare mediums vinden.

Zo zul je direct inzichten, antwoorden en adviezen ontvangen die je nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen over onderwerpen zoals je toekomst, geld, werk, relatie, nieuwe liefdes en adviezen. Maar ook als je angstig of verdrietig bent, kan een gesprek met een medium op onze website zeker je verder helpen.

Maar je vindt niet alleen maar mediums op onze website, maar je vindt ook goede helderzienden en paragnosten. Ja, er zijn ook veel mensen die meerdere gaven en talenten hebben. Zo zijn onze consulten dus bijvoorbeeld niet alleen een paragnost, maar bijvoorbeeld ook een medium-paragnost.

Bij Mediumsunie.nl is er veel mogelijk, waar het belangrijk is waar jezelf mag zijn en je moet voelen hoe jij je voelt. Mocht je dat niet meer zijn, dan helpen onze top mediums je om jezelf weer terug te vinden, zodat je jezelf weer kunt zijn. Onze mediums, paragnosten en helderzienden staan altijd voor je klaar. Bel zelf een keer om erachter te komen, want je krijgt er beslist geen spijt van!

Wanneer mag iemand zich een top medium noemen?

Top medium online

Iemand mag bij ons pas een top medium noemen, wanneer ze door onze strenge controle zijn gekomen. Zo moet er eerst een aangeboren talent of gave zijn. Wanneer dit ontbreekt dan kan er inderdaad het een en ander met technieken wel aangeleerd worden, maar dan is het wel een stuk moeilijker. Net als iemand die niet het talent heeft om te zingen, toch een liedje laten zingen. Dat kan, na jarenlange oefening en inspanning, een goede zangeres worden.

Maar topmediums zijn toch mediums met de aanleg om echt contact te maken met overleden, gidsen, geesten en engelen. Wanneer deze aanleg er is en de persoon heeft een aangeboren talent of gave, maar besluit hier niet in verder te gaan of te leren hoe je hiermee om moet gaan, dan zal de gave niet ontwikkeld worden.

Zo zal er bij een topmedium deze gave altijd ontwikkeld worden en kan onze mediums zijn dan ook erkend. Deze mediums sluiten zich aan bij een stichting en dan hoor je bij een groep van erkende mediums.

Een voorbeeld van zo’n stichting is de stichting enigma en de stichting ring. Als een medium hierbij is aangesloten dan weet je zeker dat het een goed medium is of misschien wel het beste medium. Het hoort dan in ieder geval bij de betere mediums. Zo’n goed medium is ook een zuiver medium, dat tevens een betrouwbaar medium is.

Elke top medium online werkt anders

Elke medium heeft een eigen pure manier van werken en daarom is het ook lastig om in een paar woorden samen te vatten wat een medium eigenlijk exact doet. Maar het mediumschap is gelijk voor alle mediums en dat betekent dat ze contact kunnen maken met een wereld, waar mensen zonder deze gave minder goed contact mee kunnen maken.

Een betrouwbaar medium staat in directe verbinding met het Goddelijke oftewel met de lichtwereld. Dat kan voor de ene medium betekenen dat ze de aangeleerde technieken toepassen en voor de andere medium betekent dat er vooral meer vanuit het gevoel gewerkt wordt.

Het zijn aangeleerde technieken kunnen krachtig en ingewikkeld zijn, maar het kan ook zo zijn dat een medium van Mediumsunie.nl op een makkelijke manier in een trance raken en hierdoor heel zuiver en puur zijn. Maar het is natuurlijk niet nodig om in een trance te raken om contact te maken met de Lichtwereld of wezens met een paralelle wereld.

Het kunnen uiteraard verschillende wezens zijn, maar het kan ook zijn dat een medium contact met een overledenen. Dit kan direct zijn, via een gids of juist via een beschermengel. Een goede medium is vooral in staat om de boodschappen te kunnen vertalen naar het hier en nu en voor jou in begrijpelijke taal. Wacht daarom niet langer en kom vandaag nog in contact met een topmedium van Mediumsunie.nl.