Mediumsunie

Sinterklaas & kerst, iedereen viert het op zijn eigen manier

De feestdagen in december, voor veel mensen waarschijnlijk één van de leukste periodes van het hele jaar. Waar kinderen natuurlijk vooral uitkijken naar Sinterklaas en de cadeautjes die hierbij horen, zijn de meeste volwassenen al ver van tevoren bezig met het maken voor plannen voor de kerstdagen. Wordt het een kerstdiner thuis, samen met de hele familie? Of misschien toch een weekje naar de sneeuw met het gezin? Iedereen viert kerst op zijn eigen manier, maar één ding is zeker: de kerstdagen zijn voor iedereen een speciale tijd.

Wat gaan de feestdagen jou dit jaar brengen?

Dat de feestdagen anders dan andere dagen in het jaar zijn, staat natuurlijk voor bijna iedereen wel vast. Veel mensen kijken dan ook ontzettend uit naar de feestdagen, maar voor sommige mensen kan het ook de nodige onrust en spanning met zich meebrengen. Wat gaat er precies komen en wat komt er allemaal op mijn pad? Dit zijn vragen die bij je op kunnen komen tijdens de periode voorafgaan aan de feestdagen. Wellicht vier je voor het eerst kerst met een nieuwe geliefde en zijn of haar familie, of vier je juist voor het eerst kerst zonder een geliefde? Of wordt dit de eerste kerst voor jullie als gezin, na de geboorte van jullie eerste kindje in 2022? Wat de reden dan ook mag zijn, de kerstdagen maken een hoop gevoelens los bij veel mensen.

Een blik op wat komen gaat

Ben jij benieuwd wat de feestdagen dit jaar voor jou in petto hebben? Of twijfel je nog over hoe je de feestdagen precies vorm wil gaan geven en met wie je de kerstdagen wil doorbrengen? Dan kan het zeker nuttig zijn om eens met een paragnost in gesprek te gaan. Zeker wanneer je bepaalde twijfels hebt of gewoon benieuwd bent wat er op je pad zal komen, kan een paragnost uitkomst bieden. Een paragnost is namelijk (onder andere) in staat om uitspraken te doen over wat er komen gaat. Op deze manier kan hij of zij voor jou een beeld schetsen met betrekking tot zaken in de toekomst, die voor jou een hoop onzekerheid of twijfels met zich meebrengen.

Tarotkaarten wijzen je de weg

Een andere optie is om tarotkaarten te (laten) draaien. Er zijn veel verschillende soorten tarotkaarten, maar ze hebben allemaal gemeen dat ze je richting en inzicht kunnen verschaffen. Zowel over keuzes die reeds gemaakt zijn en gebeurtenissen die in het verleden liggen, als momenten en keuzes die nog zullen komen. Door tarotkaarten te (laten) draaien, zul je duidelijkheid krijgen en hierdoor wordt spanning bij je weggenomen. Het (laten) draaien van tarotkaarten kan op veel verschillende manieren, het is tegenwoordig zelfs mogelijk om in een online consult tarotkaarten te laten draaien en hier uitleg bij te krijgen of om zelf online tarotkaarten te draaien, waar vervolgens een uitleg bij komt te staan.