Mediumsunie

Paranormaal medium

Paranormaal medium

Paranormaal medium

In contact met een paranormaal medium komen? Helderziendheid heeft alles te maken met het buitenzintuiglijk waarnemen. Zo gebruikt elke paragnost, medium en helderziende een vorm van schouwen en dit wordt vaak voor het gemak helderziend genoemd.

Het is iets speciaals wat zich uitstrekt voorbij de grenzen van vijf zintuigen en dan heb je het voornamelijk over buitenzintuiglijk waarnemen. Deze waarneming komt tot de helderziende in de vorm van visuele beelden die door de medium gezien en bewust worden.

Een paranormaal medium is altijd in staat om zijn of haar psychische energie uit te kunnen zenden. Zo weet de meidum de uitgezonden energie ook weer terug te laten keren. Alle energie wat op de reis waargenomen wordt, wordt ook wel schouwen of waarnemen genoemd.

Wat kan een medium voor mij betekenen?

Een paranormaal medium fungeert eigenlijk als een soort tussenpersoon tussen het fysieke en het onzichtbare, wat ook wel vaak de levenden en de doden genoemd wordt. Daarnaast worden mediums ook wel waarzeggers, helderzienden en paragnosten genoemd.

Een medium is een persoon die paranormaal is en krijgt boodschappen door van andere wezens. Dit kan gebeuren wanneer een medium in trance is, maar ook wanneer een medium bij volle bewustzijn is.

Zo ontvangen ze boodschappen tijdens een zogenaamde reading. Het kunnen hogere of lagere geesten zijn, maar ook elementen of zelfs mensen. Als je met vragen zit en antwoorden wilt, dan kan een reading met een medium echt de moeite waard zijn.

Kom in contact met een paranormaal medium

Bij een paranormaal medium van Mediumsunie.nl kun je gerust bellen voor duidelijke inzichten en advies. Op onze website werken er deskundige en professionele paragnosten met veel ervaring in het geven van consulten. Dus wacht niet langer en kom vandaag in contact!