Mediumsunie

MediumsUnie

Waarom MediumsUnie?

mediumsunie

Wie zich in paraland verdiept zal zich afvragen, waarom er weer een nieuwe telefonische hulplijn is bijgekomen!

MediumsUnie onderscheidt zich echter duidelijk van de andere lijnen.

De paragnosten, mediums, helderzienden, kaartleggers, etc werken allemaal als zelfstandigen op de telefoonlijn.

Ze zijn volledig vrij, wanneer zij zich willen aanmelden en met welke specialismes zij u willen helpen.

In tegenstelling tot veel andere lijnen, worden de gesprekken niet opgenomen. Ook luistert de lijneigenaar de gesprekken niet af, om te kijken of te luisteren of de consulent de beller wel lang genoeg aan de praat probeert te houden.

Is er dan wel een kwaliteitscontrole?

Ja zeker! MediumsUnie stelt zich zeker garant voor een hoge kwaliteit.

Alle consulenten worden van te voren uitvoerig gescreend. Mocht er maar enigszins twijfel zijn, dan zal de consulent niet worden toegelaten op de telefoonlijn van MediumsUnie.

Ook hanteren wij een consequent en duidelijk beleid naar de consulenten toe. Zodra ons een klacht over een consulent bereikt, wordt dat door ons zeer serieus genomen.

Er zal een terugkoppeling naar de consulent plaatsvinden en onderzocht worden of het een terechte klacht is.

Mocht blijken, dat de consulent zich niet aan de etiquettes van MediumsUnie heeft gehouden, dan wordt zonder voorbehoud de samenwerking met de consulent verbroken.

Omdat de samenwerkende consulenten, gebaad zijn bij een goed klantencontact, zullen zij er alles aan doen, om hun werk in goed vertrouwen uit te voeren.

Hebt u echter toch twijfels hierover, dan vragen wij u om via het contactformulier (zie ‘contact’ onderaan de bladzijde) met ons contact op te nemen.