Mediumsunie

Mediums & paragnosten chat

Medium chat online starten met een goede medium? Je kunt op onze website in contact komen met de beste consulenten die je kunnen helpen met het beantwoorden van je vragen. De mediums waar je mee kunt chatten hebben telepathisch en helderziende vermogen. Veel mensen zien dit als een zesde zintuig waar mediums én paragnosten gebruik van maken. De consulenten die je op onze website vindt zijn geselecteerd op hun gaven. Hierdoor kunnen we dan ook stellen dat onze consulten op een zeer goede manier bezig zijn met hun gaven en vooral in staat zijn om mensen op een efficiënte en adequate manier te helpen.

Waarom zou je een medium chat starten?

Online is er veel mogelijk op onze mediumchat, vooral wanneer je behoefte hebt aan contact met een dierbare overledene. Hoe is het nu met de overleden en wat wil zijn of haar ziel nog verder vertellen? Op onze website zijn er ook zogenoemde medium readings mogelijks en daarbij lezen onze top mediums als ware je energie en kunnen precies voelen of zien waar het probleem zit. Door contact te maken met gidsen kunnen deze medium je helpen om meer inzicht te geven in je situatie.

Start je chat met één van onze mediums

Waar wacht je nog op? Zou je graag je levensvraag willen stellen aan een van onze mediums? Wil je graag je hart luchten over een bepaald onderwerp? Start dan vandaag je medium chat op onze website!

Hoe werkt het?

Net als bij onze telefonische credits dien je voor een chatsessie credits aan te kopen.

  • Klik op registreren
  • Vul jouw persoonlijke gegevens in (geldig email adres) etc
  • Klik op versturen

Vervolgens ontvang je een email ter bevestiging van jouw registratie. In deze mail dien je jouw account te bevestigen door op de activatielink te klikken. Je account is dan geactiveerd.

Vervolgens ga je naar onze chat pagina waar je kan inloggen met de door jouw aangemaakte inloggegevens.

  • Klik op “Klik hier” om je tegoed op te waarderen
  • Kies het gewenste bedrag
  • Betaal veilig met Bancontact of iDeal
  • Begin te chatten met jouw favoriete consulent(e) naar keuze
  • Chat Credits nu € 0,90 pm