Mediumsunie
NL 0909-0400509(90cpm)
BE 0907-40096(150cpm)

Medium bellen

Een betrouwbaar medium bellen? Niet meer een gratis medium bellen, maar met helderziende bellen die betrouwbaar is en echt gaven heeft? Stop dan met zoeken, want je bent op de juiste website terecht gekomen waar je eenvoudig een waarzegster bellen kunt.

Vooral als je benieuwd bent naar de boodschappen van dierbaren of wanneer je op zoek bent naar advies over bepaalde onderwerpen, dan kun je zeker iets hebben aan een consult met een medium. Op onze website helpen wij je graag met een online consult en het zijn de betrouwbare mediums van Mediumsunie die u graag verder op de weg helpen.

Op onze website vindt je uitzonderlijk ervaren mediums die de tijd voor je nemen en vooral met veel passie en betrouwbaarheid antwoord op je vragen geven. Mocht het nodig zijn, dan kan een medium je ook advies geven. Onze mediums geven je informatie zonder enige vraagstelling en elke consulent die bij Mediumsunie.nl werkt beschikt over één of meerdere bovenzintuigelijke gaven.

Met deze gaven kunnen ze op basis van informatie die je tijdens het gesprek geeft gebruiken en deze informatie is altijd gering. Je moet dan bijvoorbeeld denk aan de naam van een persoon waar de vraagstelling over gaat, een datum die belangrijk is voor u of juist hetgeen waar u het over wil hebben. Je zult altijd een eerlijk antwoord en advies krijgen, wat je vooral meer inzicht geeft en waardoor je een helder consult zult ontvangen.

Betrouwbaar medium bellen

Een betrouwbaar medium bellen gaat zeer eenvoudig, want onze consultants helpen je graag verder en daardoor sneller inzicht in de verschillende onderwerpen. Zij staan je graag te woord om antwoord te geven over allerlei verschillende levensvragen.

Je kunt aan de hand van een foto of een tekst een medium paragnost bellen en deze staan je graag te woord om antwoord te geven over verschillende levensvragen. We willen altijd dat je achter je eigen keuze staat.

Een waarzegster bellen is meer dan alleen een simpel telefoongesprek, want wij van Mediumsunie.nl willen graag dat jij achter jouw keuze staat en dat je vooral tevreden met het verkregen consulent. Zo zijn de paranormale gaven van onze mediums hoog ontwikkeld, maar het kan maar zo dat het bijvoorbeeld niet juist of goed aanvoelt. Dat is geen probleem, want je hebt de ruime keuzen uit verschillende paragnosten op onze homepage.

Je zult op onze website veel zogenoemde allround mediums vinden, maar wat betekent dat? Dat houdt in dat deze mediums een combinatie hebben van verschillende paranormale gaven. Maar toch zijn er nog veel mensen die zich afvragen wat een consulent precies doet en wat het exact inhoudt om een medium te zijn.

Mediums beschikken over gaven waardoor ze eigenlijk een doorgeefluik zijn van beelden, woorden en gevoelens van een overleden dierbare of persoon. Het is een combinatie die bijgestaan wordt door de verschillende gaven die ze ontwikkeld hebben.

Waarom zou je een gratis medium bellen?

Medium bellen

Heb je een vraag of kwestie waar je graag antwoord op wilt? Dan kun je het beste een ervaren medium bellen. Dan kan een medium van onze website samen met je naar de huidige situatie kijken en zal tijdens het gesprek contact maken met de gene zijde.

Tijdens dit gesprek zal een van onze mediums je de juiste oplossing aanreiken. Zo heeft een medium contact met boven, waardoor er voor je al meer helderheid kan ontstaan in je situatie. Wanneer je het nog niet zeker weet of je wel een medium wilt bellen, dan kun je je vraag eerst aan een medium voorleggen.

Want eigenlijk kun je een medium zien als een doorgeefluik om boodschappen door te geven. Vele van onze mediums zijn ook nog paragnost, waarvan de meeste ook kaart kunnen leggen op je situatie om zo antwoorden te krijgen.

Mocht je nog niet zeker zijn of je medium wilt bellen, volg dan hierin altijd je eigen gevoel. Dit is eigenlijk net zo paranormaal als wat een erkend medium voor je kan doen. Want eigenlijk is het doel van een gesprek met een medium altijd om meer vertrouwen te krijgen of om het vertrouwen te herstellen en vooral meer inzicht te krijgen in je situatie.

Helaas komt het veel voor in deze wereld dat je soms plotseling afscheid moet nemen van een dierbare en dat vooral de nabestaanden nog zitten met onbeantwoorde vragen. En voor veel mensen kan het zoeken naar deze antwoorden het verwerken van het verdriet en verlies in de weg staan. Daarom kun je tijdens een betrouwbaar consult contact maken met een van onze mediums en met de energie van de klant en de persoon in kwestie waar de vraagstelling over gaat verbinding mee maken.

Wat is het verschil tussen een paragnost en een medium?

Een medium maakt vooral verbinding tussen niet zichtbare en het fysieke. Een medium maakt verbinding met deze energie van bijvoorbeeld een overleden dierbare en deze energie stroomt van de overleden dierbare door de consulent, die dan de energie omzet in woorden en zo de boodschappen en informatie aan de beller doorgeeft.

Zo kan het voorkomen dat mediums een boodschappen ontvangen die niet van de gevraagde persoon komt, maar het kan komen van een persoon die dichtbij de beller stond. Dan kan de informatie nog steeds tellen voor de beller en gezien van zeer grote waarde.

Het zijn de boodschappen en de informatie die de mediums verkrijgen die erg mee kunnen tellen in het verwerken van iemands verdriet en verlies. Maar naast het helpen met het verwerken van verlies kunnen onze mediums je ook helpen met bindingsangst, liefdes verdriet, verlatingsangst en relatieproblemen.

De verschillen tussen de diverse mediums

Wat veel mensen niet weten is dat er veel verschillende soorten mediums zijn. Hieronder bespreken we een aantal van die mediums omdat iedere medium een andere gave heeft.

Een helderhorend medium bellen kan voor jou de beste optie zijn, want een helderhorend medium bezit de gaven die een sterk gehoor heeft. Als je belt met een medium zoals deze dan zal de consulent informatie binnen krijgen via stemmen in zijn hoofd.

Deze stemmen leveren de helderhorend medium dan informatie die van waarde kan zijn voor de klant. Een helderziende maakt bijvoorbeeld gebruik van hulpmiddelen of zogenoemde orakels om snel inzicht te krijgen in jouw situatie en vraagstelling. Via een foto-reading kunnen ze dan zeer specifieke informatie en gevoelens achterhalen van de klant.

Dan zijn er ook nog zogenoemde heldervoelende mediums. Deze gebruiken bij een consult de verschillende zintuigen om in contact te komen met de paranormale wereld. Een heldervoelend medium kan in elke situatie een plotselinge verschuiving in zijn of haar energie voelen. Je moet dan denken aan vrolijkheid of spanning.

De heldervoelende mediums voelen stemmingen, emoties, onzekerheden, pijnen en angsten van een klant of de persoon waar het overgaat. Door middel van een helend medium kan de medium zelfs de lichamelijke klachten verwachten en soms weg nemen.

Als laatst zijn er ook nog zogenoemde helderruikend mediums. Zo komt een helderruikend medium niet zo vaak voor, maar op onze website kun je ze ook zeker vinden. Eigenlijk wat een helderruikend medium heeft is een sterk hoog ontwikkeld ruikvermogen, waardoor het medium in specifieke situaties dingen kan ruiken die niet aanwezig zijn.

Een helderruikend consulent kan bijvoorbeeld ook waarnemen wanneer er iemand ziek is of juist merken wanneer er iemand overleden is met de medium contact opneemt door middel van een sterke geur zoals parfum.

Dan is er ook nog een helderwetend medium en dit is iemand die een combinatie van alle bovenstaande gaven heeft. Als je contact zoekt met een deskundige en betrouwbare helderwetend medium, kun je het beste naar de homepagina gaan.

Daarom kies je voor de mediums op onze website

Als je een online medium wilt bellen of juist meerdere mediums wilt bellen en gehoord wilt worden, is het verstandig om vandaag contact op te nemen met een van onze consulenten. Onze mediums geven altijd een eerlijk en oprecht advies en antwoord op al je vragen.

Onze betrouwbare mediums luistert altijd naar je problemen en geeft je advies wanneer je dit nodig hebt of naar vraagt. Daarnaast worden alle mediums gescreend op hun paranormale bovenzintuiglijke gaven. Kort betekent dat alle helderziende mediums zich moeten bewijzen, voordat ze daadwerkelijk paranormale gaven bezitten en ook genoeg ontwikkeld zijn om je te woord te kunnen staan.

Zij kunnen je namelijk altijd informatie geven zonder allerlei vragen te stellen, behalve de naam van de persoon in kwestie of zijn of haar geboortedatum. Als de informatie die de medium geeft klopt, dan wordt het voor je duidelijk of diegene daadwerkelijk verbinding gemaakt heeft met de energie van de persoon.

Wij leggen dan ook de lat hoog als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo streven we altijd naar heldere en concrete mediums en paragnosten die je verder kunnen brengen in het leven met hun antwoorden en advies. Zo wordt de paranormale wereld vooral als ongrijpbaar gezien en er zijn dan ook veel mensen die sceptisch kijken tegen paranormale consulten.

jolanda
Beschikbaar
Jolanda
Box: 05
 
Ontdek de kracht van Paragnost Jolanda - de meesteres van het spirituele rijk! Met zijn helderziendheid, heldervoelendheid en helderhorendheid kan zij je helpen bij het vinden van antwoorden op je levensvragen en het vinden van emotionele en spirituele balans. 
elya
Beschikbaar
Elya
Box: 10
  
Wil je graag weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Maak dan een afspraak met Kaartlegster Elya, de expert op het gebied van kaartleggen. Lees hier meer over haar diensten en hoe ze je kan helpen.    
marisol
Beschikbaar
Marisol
Box: 12
  
Ontdek de spirituele wereld met Medium Paragnost Marisol. Zij helpt je met het verkrijgen van inzichten en antwoorden op jouw levensvragen. Maak kennis met haar spirituele diensten en laat je inspireren!
dorthe
Beschikbaar
Dorthe
Box: 15
  
Ontdek hoe Krachtig Medium Dorthe je kan helpen op je pad naar persoonlijke groei en heling. Als spiritueel medium begeleidt Dorthe je op een krachtige en betrokken manier.
rosalinda
Beschikbaar
Rosalinda
Box: 16
  
Helderziende Rosalinda is een ervaren en betrouwbare helderziende die je kan helpen bij het vinden van antwoorden op vragen over het verleden, het heden en de toekomst. Neem contact op met Helderziende Rosalinda voor persoonlijke consulten, tarot-kaartlezingen en spirituele ontwikkeling. Vind inzicht en helderheid in jouw leven.
mabel
Beschikbaar
Mabel
Box: 24
  
Op zoek naar spirituele begeleiding en inzichten? Intuïtief Medium Mabel kan je helpen. Met haar gave om te communiceren met het Hogere en boodschappen door te geven, kan ze je begeleiden op je spirituele reis.
bianca
Beschikbaar
Bianca
Box: 33
  
Maak kennis met Topmedium Bianca en ervaar de positieve impact van haar helderziende vermogens. Lees verder en ontdek hoe zij jou kan helpen op jouw pad van persoonlijke groei en ontwikkeling.
martina
Beschikbaar
Martina
Box: 42
 
Top Surinaams Medium Martina biedt persoonlijke telefonische consulten aan om mensen te helpen in hun spirituele reis. Lees verder om meer te weten te komen over haar expertise en hoe ze mensen helpt om contact te maken met hun innerlijke zelf.
mina
Beschikbaar
Mina
Box: 56
  
Ben je op zoek naar persoonlijke groei en innerlijke rust? Maak dan kennis met de krachtige helende krachten van Top Sjamaan Minda. Lees hier alles over de werkwijze en de voordelen van deze bijzondere sjamaan.
joze
Beschikbaar
Joze
Box: 57
  
Ontmoet Surinaams medium Joze, een ervaren spirituele gids die u kan helpen bij het vinden van antwoorden op uw vragen over het leven. Lees verder om meer te weten te komen over haar diensten.
manolya
Ingesprek.
Manolya
Box: 01
  
Ontdek hoe ervaren kaartlegster Manolya je kan helpen om meer inzicht te krijgen in je leven en toekomst. Leer meer over haar jarenlange ervaring in het lezen van kaarten en het interpreteren van hun symboliek.
samantha
Ingesprek.
Samantha
Box: 28
 
Op zoek naar antwoorden over de toekomst? Maak dan kennis met Kaartlegster Samantha. Ontdek hoe haar kaartlezingen je kunnen helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen en het verkrijgen van inzichten in jouw leven.
sally
Ingesprek.
Sally
Box: 40
  
Maak kennis met Sjamaan Sally, een ervaren beoefenaar van alternatieve genezing. Lees verder en ontdek hoe zij jou kan helpen met haar krachtige methoden.
medium-hans
Ingesprek.
Medium-hans
Box: 51
 
Maak kennis met Medium Hans en ontdek hoe hij je kan helpen contact te maken met de spirituele wereld. Lees meer over zijn diensten en ervaringen.
nila
Offline
Nila
Box: 02
  
Leer meer over de krachtige lichtwerkster Nila en haar vermogen om je te begeleiden op je spirituele reis naar innerlijke groei en transformatie.
ann
Offline
Ann
Box: 03
 
Op zoek naar een Reiki Coach die je kan helpen met het vinden van innerlijke rust en balans? Maak kennis met Reiki Coach Soenita en ontdek de helende kracht van Reiki.
meyra
Offline
Meyra
Box: 04
  
Ontdek de kracht van healing medium Meyra. Lees hoe deze medium je kan helpen met haar helende energie en ontdek de voordelen van haar diensten.
su
Offline
Su
Box: 06
  
Ontdek wat een consult met helderziend paragnost Ce voor jou kan betekenen. Leer hoe Ce je kan helpen bij het vinden van antwoorden op vragen over jouw leven, relaties, werk en meer. Hij spreekt ook Turks.
yade
Offline
Yade
Box: 07
  
Ben je op zoek naar antwoorden over je leven? Maak kennis met ervaren medium yade en ontdek de kracht van haar gave. Lees verder en ontdek hoe yade je kan helpen om dichter bij jezelf te komen en antwoorden te vinden op je levensvragen.
justin
Offline
Justin
Box: 08
 
Het Siberisch stenenorakel Justin is een unieke manier om inzichten te krijgen in jezelf en je leven. Met behulp van stenen en de intuïtieve begeleiding van Justin ga je op een spirituele reis naar de diepte van je ziel.
julia
Offline
Julia
Box: 09
  
Ontdek de gave van Helderziend Medium Julia en hoe ze je kan helpen antwoorden te vinden op vragen die je al een tijdje bezighouden. Lees verder om meer te weten te komen over haar gave en hoe ze jou kan helpen.
dara
Offline
Dara
Box: 11
  
Op zoek naar antwoorden en inzichten? Maak kennis met Dara, een ervaren helderziende paragnost met een specialiteit in helderziendheid en contact leggen met overledenen. Ontdek hoe een consult met Dara je kan helpen bij het vinden van antwoorden, rust en heling. Betaalbare tarieven en veilige communicatiemethoden beschikbaar 
hulya
Offline
Hulya
Box: 13
 
Turks Medium Hulya biedt spirituele begeleiding aan mensen die op zoek zijn naar antwoorden op levensvragen. Met haar unieke gave kan zij u helpen inzicht te krijgen in uw leven en toekomst. Ontdek meer over de spirituele begeleiding van Turks Medium Hulya.
hakan
Offline
Hakan
Box: 14
 
Ontdek de wereld van spiritualiteit met Oprecht Medium Hakan. Laat hem u helpen uw levensdoelen te vinden en uw pad te verlichten.
george
Offline
George
Box: 17
 
Medium George biedt professionele spirituele begeleiding en ondersteuning aan mensen die op zoek zijn naar antwoorden op hun levensvragen. Ontdek de kracht van Medium George en vind innerlijke rust en balans.
prada
Offline
Prada
Box: 18
   
Op zoek naar contact met de Andere Wereld? Maak kennis met  Medium Prada, een ervaren medium met een unieke gave.
esher
Offline
Esher
Box: 19
  
Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastzit in het leven? Dat je niet weet welke richting je op moet gaan of welke beslissingen je moet nemen? Soms kan het leven overweldigend zijn en kan het moeilijk zijn om onze innerlijke stem te horen. Dit is waar Heldervoelend Paragnost Esher je kan helpen.
murat
Offline
Murat
Box: 20
  
Topmedium Murat biedt inspirerende inzichten en helpt je bij het vinden van antwoorden op levensvragen. Lees hier meer over zijn diensten en wat je kunt verwachten tijdens een consult.
filo
Offline
Filo
Box: 21
 
Leer hoe Medium en Healer Filo je kan helpen je innerlijke zelf te begrijpen en je leven te transformeren. Ontdek de helende kracht van Filo's intuïtieve vermogens.
vincent
Offline
Vincent
Box: 22
  
Ontdek de kracht van paranormale gaven met de ervaren Paranomale Specialist Vincent. Leer hoe je blokkades kunt opheffen en inzicht krijgt in de spirituele wereld. Bel vandaag nog.
louisa
Offline
Louisa
Box: 23
 
Op zoek naar begeleiding bij het verkennen van je spirituele pad? Ontdek de kracht van je eigen spirituele gaven met Lichtwerker Louisa. Ze biedt persoonlijke consulten en tarot lezingen aan om je te helpen bij het vinden van je levensdoel en het loslaten van negatieve emoties en blokkades.
manon
Offline
Manon
Box: 25
  
Maak kennis met Lichtwerker Manon, een bijzondere persoonlijkheid die anderen helpt hun spirituele pad te vinden. Ontdek hoe ze je kan helpen bij je reis naar innerlijke groei en balans.
jessica
Offline
Jessica
Box: 26
 
Maak kennis met relatietherapeut Jessica en ontdek hoe ze jou kan helpen om een gezonde relatie te creëren en behouden. Lees hier meer over haar expertise en aanpak.
luna
Offline
Luna
Box: 27
 
Wil je meer inzicht in je toekomst? Maak dan een afspraak met Kaartlegster Luna, de expert in kaartleggingen die jouw levensvragen kan beantwoorden.
annet
Offline
Annet
Box: 29
  
Ben je op zoek naar antwoorden op levensvragen en wil je meer inzicht krijgen in je eigen leven? Dan kan Heldervoelend Paragnost Annet je hierbij helpen.
sironi
Offline
Sironi
Box: 30
  
Benieuwd naar wat de toekomst voor jou in petto heeft? Ontdek het met de medium en toekomstvoorspeller Sironi. Lees hier meer over haar unieke aanpak en wat je kunt verwachten.
zara
Offline
Zara
Box: 31
 
Zara is een ervaren kaartlegster die je kan helpen bij het vinden van inzichten en oplossingen voor jouw persoonlijke situatie.
martin
Offline
Martin
Box: 32
 
Maak kennis met Medium Paragnost Martin en ontdek hoe hij jou kan helpen inzichten te krijgen en antwoorden te vinden vanuit het universum. Lees verder om meer te weten te komen over zijn bijzondere gaven.
josef
Offline
Josef
Box: 34
 
Benieuwd naar wat Top Paragnost Josef voor jou kan betekenen? Lees dan verder en ontdek de krachten van deze bijzondere paragnost!
lavin
Offline
Lavin
Box: 35
  
Op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen? Maak kennis met Medium en Kaartlegster Lavin. Zij helpt jou op jouw pad naar spirituele verlichting. Lees verder!
asmin
Offline
Asmin
Box: 36
 
Maak kennis met Zuiver Helderziende Asmin en ontdek hoe zij jou kan helpen contact te maken met de spirituele wereld. Lees meer over haar krachten en consulten in deze blog.
alwin
Offline
Alwin
Box: 37
 
Maak kennis met Mental Medium Alwin, een getalenteerde medium die mensen helpt om contact te maken met hun dierbaren aan de andere kant. Ontdek hoe zijn unieke gave het leven van mensen verandert en hoe hij ze helpt hun pad te vinden.
rosa
Offline
Rosa
Box: 38
  
Krachtig Lichtdrager en Medium Rosa is een getalenteerde vrouw die anderen helpt om een diepere verbinding te maken met het universum. Ontdek hoe haar werk kan bijdragen aan jouw spirituele groei.
ann-lynn
Offline
Ann-lynn
Box: 39
 
Engelen Paragnost Ann-Lynn biedt helderziende consulten aan die je helpen op je spirituele reis. Ze is een expert in het communiceren met engelen en biedt unieke en persoonlijke telefonische sessies aan om je te begeleiden.
silvia
Offline
Silvia
Box: 41
  
Ben je op zoek naar een betrouwbare paragnost met een bijzondere gave? Ontdek dan de wereld van Paragnost Silvia en haar spirituele krachten. Lees hier meer over haar bijzondere werk.
zeynep
Offline
Zeynep
Box: 43
 
Let op alleen Turks consult mogelijk!!!!!! Kahve fali, tarot karti, sufali, bakla fali, buyu bozma, sevgiliyi geri getirme tilsimlari.
linda
Offline
Linda
Box: 44
   
Top Helderziend Medium Linda is een deskundige in spirituele begeleiding en is de perfecte gids voor iedereen die op zoek is naar verlichting. Lees verder om te ontdekken hoe ze je kan helpen.
alexandra
Offline
Alexandra
Box: 45
 
Ben je hoog sensitief en op zoek naar een betrouwbare en ervaren medium? Hoog Sensitief medium Alexandra is hier om je te helpen.
fransiska
Offline
Fransiska
Box: 46
  
Ontdek de authentieke aanpak van Oprecht Medium Fransciska bij het begeleiden van mensen op hun spirituele reis. Leer meer over wie ze is en wat ze voor jou kan betekenen.
juliette
Offline
Juliette
Box: 47
  
Ontdek de wijsheid van de Tarot met Tarot Medium Juliette. Maak een afspraak voor een persoonlijke Tarot reading en krijg inzicht in jezelf, je relaties en je toekomst. Ervaar de unieke gave van Tarot Medium Juliette en ontdek je ware potentieel.
dionne
Offline
Dionne
Box: 48
  
Medium Dionne is een ervaren gids in de spirituele wereld. Ontdek hoe ze je kan helpen met haar expertise en inzichten. Bel nu met haar.
sunny
Offline
Sunny
Box: 49
 
Maak kennis met Tophelderziende Sunny, de beste helderziende die u kan helpen in uw zoektocht naar antwoorden en verlichting. Ontdek de verbazingwekkende wereld van helderziendheid en kom in contact met uw innerlijke zelf met Tophelderziende Sunny.
zuiver-medium-martina
Offline
Zuiver-medium-martina
Box: 50
 
Ontdek de kracht van Zuiver Medium Martina voor spirituele begeleiding. Haar expertise op het gebied van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling kan je helpen om je ware potentieel te ontdekken.
selma
Offline
Selma
Box: 52
 
Let op alleen TURKS  consult mogelijk!!!! Medyum selma, askfali, melekler karti, durugozu, baklafali, ates fali, gelecek, ruya yorunlari.
jeanette
Offline
Jeanette
Box: 53
 
Medium Jeanette biedt een breed scala aan spirituele diensten, waaronder tarot kaartlezingen, pendelen en spirituele coaching. Ontdek de kracht van spirituele healing en neem contact op met Medium Jeanette voor een persoonlijke en betekenisvolle ervaring.
melanie
Offline
Melanie
Box: 54
  
Helderziende Melanie is een ervaren helderziende die persoonlijke telefonische consulten aanbiedt om je te helpen bij het vinden van antwoorden op levensvragen en een beter begrip van jezelf te krijgen. Ontdek de kracht van helderziendheid met Helderziende Melanie.
diana
Offline
Diana
Box: 55
 
Wil je weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Maak kennis met Allround transgender paragnost Diana. Ontdek haar unieke gaven en ontvang antwoorden op je levensvragen.
ali
Offline
Ali
Box: 58
 
Chinese geneeskundetherapeut Ali is een bekende naam in de wereld van alternatieve geneeskunde. Lees verder om meer te weten te komen over de diensten die zij aanbiedt en hoe ze u kunnen helpen uw gezondheid te verbeteren.
rachel
Offline
Rachel
Box: 59
  
Allround paragnost Rachel is een begaafde helderziende die jou kan helpen bij het vinden van antwoorden op jouw vragen en problemen. Bij Allround paragnost Rachel kun je rekenen op betrouwbaarheid, deskundigheid, een persoonlijke benadering en positiviteit.
jase
Offline
Jase
Box: 60
 
Maak kennis met de beste paragnost in de stad - Top Paragnost Jase! Ontdek hoe Jase je kan helpen met zijn gave en inzichten om antwoorden te vinden op je levensvragen.
fidelya
Offline
Fidelya
Box: 61
  
Sjamaan, lichtwerker, medium, kaartlegster, heden verleden, fotoreading, alle levensvragen.