Mediumsunie

Live paragnosten

Live paragnosten

Live zoals het in het moment plaatsvindt, dit is vaak via de telefoon of de mediumchat. Het maakt het ontastbare een beetje tastbaar. Het is een medium, die in contact staat met een immateriële entiteit. Met behulp van de spirituele hulplijn kan je in contact komen met een live top paragnost of top medium.

Een live helderziende kan een van de mogelijke levenswegen waarnemen, maar je hebt natuurlijk altijd de vrijheid om een ander pad in te slaan. Ook kan het zijn dat een helderziende live beelden of visioenen binnenkrijgt. Die beelden worden niet altijd bestempeld als helderziendheid, maar dat is het natuurlijk wel.

Als een helderziende live beelden door krijgt over andere personen kunnen dat vaak toekomst voorspellende beelden zijn, maar een helderziende live kan ook beelden zien uit het verleden of zaken die nu spelen. Door het verleden en de toekomst te begrijpen, kan je het heden positief veranderen.

Live paragnosten inschakelen

Een live helderziende kan waarnemingen of beelden van eerdere gebeurtenissen tot zich nemen, dit kunnen ook dingen zijn die nog moeten gebeuren. Dit noemen we ook wel helderziendheid.

Elke live helderziende kan in het verleden, heden en in de toekomst kijken. In het universum bestaat er ook geen tijd. Het heden verleden maar ook de toekomst is in het universum hetzelfde, tijd is namelijk iets wat relatief is.

De live paragnosten of mediums kunnen je ook helpen met al jouw levensvragen. Na een consult met een live helderziende of medium, zal je merken dat helderziendheid geen grap is. Vaak is het ontastbare een beetje duister, maar na een goed gesprek zal alles een stuk duidelijker worden.

Door de helderziendheid van een van onze live paragnosten of mediums zal er een hoop duidelijk kunnen worden. Een helderziende is iemand die op paranormale wijze kan zien, iemand die helder kan zien, en jou live via de telefoon verder kan helpen met al jouw prangende vragen. Een medium kan ook een luisterend oor bieden, als u daar behoefte aan heeft.

Van een helderziende wordt verondersteld dat hij/zij de toekomst kan voorspellen en allerlei entiteiten, aura’s of andere vormen van energieën kan zien. Alleen een helderziende is in staat om nog veel meer te doen. De energieën die een helderziende live kan waarnemen bevinden zich niet in ons normale gezichtsveld.

Het heeft allemaal te maken met de aura, het is een spectrum van allerlei lichtsoorten. Technisch gezien is het eigenlijk helemaal geen lichtsoort te noemen, wat een helderziende live waarneemt. Het is eigenlijk pure energie die de ogen van de helderziende ontvangt en vertalen naar de hersenen als een beeld. Een helderziende kan die energieën waarnemen, terwijl jij met de helderziende live aan het bellen of chatten bent.

Overigens hoeven de beelden die een helderziende live doorkrijgt, bijvoorbeeld over de toekomst niet altijd in werkelijk te hoeven gebeuren. Dit is omdat jij in je leven zelf keuzes maakt en jij je eigen levensweg mag bewandelen. We moeten veel keuzes maken in het leven en daarom staat de toekomst nog niet helemaal vast.