Mediumsunie

Hulp van een medium na het verlies van een dierbare

Het leven op aarde is helaas voor iedereen eindig. De eindigheid van het aardse leven zorgt er tegelijkertijd voor dat ieder mens tijdens zijn leven verschillende verliezen van dierbaren te verwerken krijgt. Of een verlies nu zeer plotseling komt of het gevolg is van een langdurig ziekbed, het verliezen van iemand waar je veel om geeft, brengt hoe dan ook verschrikkelijk veel verdriet met zich mee. Tijdens een periode van rouw kan het lastig zijn om de mooie kanten van het leven weer in te zien en om na verloop van tijd je eigen leven weer voort te zetten, omdat het gemis zo ontzettend groot is. Het is belangrijk om voor jezelf manieren te zoeken om de deze periode van rouw minder zwaar te maken. Eén van deze manieren is door een bezoek te brengen aan een medium.

Wat kun je precies verwachten van een bezoek aan een medium?

Een medium bezit speciale gaven en is hierdoor in staat om contact te leggen met overleden personen (en soms zelfs dieren). Je kunt een medium het beste zien als een boodschapper tussen het leven hier op aarde en het hiernamaals. Een medium kan dus ook proberen om in contact te komen met iemand die jij liefhad en (onlangs) overleden is. Het kan zijn dat je met specifieke vragen bent achtergebleven, waar je graag nog antwoord op zou willen hebben. Het is uiteraard ook mogelijk om via een medium te horen te krijgen wat een overledene jou wil meegeven, je hoeft dus zeker niet met een specifieke vraag bij een medium te komen. Wanneer je besluit om een bezoek aan een medium te brengen, is het wel belangrijk om altijd in je achterhoofd te houden dat een medium niet met alle overledenen even gemakkelijk contact kan maken en dat dit ook per bezoek kan verschillen. Breng je liever geen fysiek bezoek aan een medium? Het is tegenwoordig ook uitstekend mogelijk om online een consult met een medium aan te vragen. 

Hoe kan een medium jou verder helpen tijdens een periode van diepe rouw?

Je vraagt je misschien af of het in de periode van rouw direct na het overlijden van een dierbare, wel verstandig is om een medium te bezoeken? Hierin is het vooral belangrijk om je eigen gevoel te volgen en te doen waar jij je op dat moment goed bij voelt. Mocht je hier toch erg over twijfelen: in veel gevallen kan een medium onzekerheid wegnemen en je geruststellen, zeker wanneer iemand plotseling uit je leven is weggerukt en je hierdoor nog zoveel had willen zeggen tegen en vragen aan deze persoon. Natuurlijk zal een medium er niet voor kunnen zorgen dat je rouwgevoelens direct verdwijnen en dit is ook niet meer dan logisch, maar een medium kan jou wel door een periode van rouw heen helpen en kan je een gevoel van innerlijke rust bezorgen door je meer informatie te geven over het wel een wee van een overleden persoon.