Mediumsunie

Horoscoop medium

Horoscoop medium

Je wilt graag weten wat voor kansen er in jouw bereik liggen, een horoscoop wat geschreven is door een ervaren medium kan je wellicht verder helpen in je leven. Wat is een horoscoop eigenlijk? Bij het berekenen van een geboortehoroscoop wordt gekeken naar de stand van planeten, zoals onder andere de Zon en de Maan in iemands sterrenbeeld.

De Zon beïnvloedt de persoonlijkheid sterk. De Zon kan een nauwkeurig beeld geven van ons karakter en onze eigenschappen. Planeten kunnen ook onthullen wat voor minnaars we zijn en in welke sterrenbeelden we geïnteresseerd zijn. Wanneer je gebruik maakt van astrologie in je dagelijkse leven word je niet zo snel boos op anderen omdat je weet wat iemands sterke en zwakke eigenschappen zijn.

Astrologie geeft mij meer rust, inzicht in mijzelf en anderen. Door je te verdiepen in de stand van de planeten en de invloed van de planeten op onze Aarde ga je automatisch beter voor haar zorgen. Je sterrenbeeld geeft namelijk een paar eigenschappen mee die op jou van toepassing zouden kunnen zijn. Je horoscoop doet je inzien wat voor mogelijke scenario’s er zich kunnen afspelen in het leven, of welke valkuilen je niet uit het oog moet verliezen.

Een alternatief voor mindfullness

Tegenwoordig is ontspannen zoeken heel erg moeilijk, dit omdat wij allemaal hele drukke en volle agenda’s hebben. Het grote voordeel is dat horoscoop lezen een soort mindfulness is. Je gaat namelijk bij elk punt kijken waar je jezelf in herkent. Hierdoor ga je anders in het leven staan, rust in je hoofd creëren en vooral positieve dingen doen.

Door je persoonlijkheid, angsten en krachten te analyseren, kom je namelijk ook achter je positieve eigenschappen. Want heel ambitieus zijn of heel erg verliefd worden getuigd ook van passie, dat kan helpen bij creatieve taken en om doorzettingsvermogen te stimuleren. Natuurlijk is het ook belangrijk om alles in context te plaatsen.

Wat is het gevaar van horoscopen lezen en je sterrenbeeld op te zoeken? Er zonder knikken of blozen in gaan geloven.
De boodschap is dus om ze als handvaten te gebruiken om keuzes en karaktertrekjes af te wegen.

Een horoscoop geeft dus zeker geen kant-en-klaar antwoord op je twijfels, maar het kan je wel een extra duwtje in de rug geven om bepaalde stappen te ondernemen, meer in jezelf te geloven en te beseffen dat er meer mensen zijn zoals jij (inclusief ongewone trekjes en karaktereigenschappen).

Nieuwsgierig wat er voor je in de sterren staat in het horoscoop medium?

In een Mediumchat kan je in contact komen met mediums, Paragnosten en Helderzienden volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’. Uit deze woorden spreekt openheid. Aandachtigheid richt zich vooral op opmerken.

Dit is iets anders dan ‘aandacht’ en ‘concentratie’, waarbij je je richt op één onderwerp en een horoscoop lezen en bijhouden kan je hier bij helpen. Mindfulness zorgt voor een hogere kwaliteit van leven en het brengt positieve veranderingen teweeg in cognitief en neurobiologisch functioneren.

Ook transformeert mindfulness de manier waarop iemand naar zichzelf en naar de wereld kijkt en daar vervolgens op reageert. Deze brede werkzaamheid zorgt ervoor dat de kwaliteit van je leven omhoog gaat.