Mediumsunie

Fotoreading

fotoreading

Heeft u een prachtige foto van een dierbare uit uw familie, of bijvoorbeeld van uw favoriete huisdier? Een fotoreading kan u helpen de gevoelens van deze dierbare persoon of het dier te leren begrijpen. Een fotoreading gratis aanvragen doet u via de website van Mediumsunie, waar u heel eenvoudig een foto kunt uploaden. Vervolgens kunt u telefonisch contact opnemen via een betaald telefoonnummer, om uw vragen aan een van de beschikbare paragnosten te stellen.

Met een helderziende een fotoreading doen biedt u verschillende voordelen. Het geeft uw nieuwe inzichten en beantwoordt vragen waar u wellicht al weken mee rondloopt. Door een paragnost een fotoreading te laten doen, kan een gevoel van stress of onzekerheid afnemen.

Werking van een fotoreading door een medium

De werking van een fotoreading met een medium van Mediumsunie is heel eenvoudig. Via de website van Mediumsunie kunt u een foto uploaden, in combinatie met uw persoonlijke gegevens. Het kan vervolgens tien minuten duren, alvorens de foto aankomt bij onze paragnosten. Dit hangt onder meer af van de drukte bij Mediumsunie. De paragnost zal de foto vervolgens voor u lezen, om zoveel mogelijk informatie uit de foto te halen. Dit kan een foto van het heden zijn, maar ook een foto uit het verleden.

Tip: zorg dat de foto zo min mogelijk overbodige attributen omvat, die de aandacht van onze paragnosten kunnen afleiden. Het bestand met de foto mag niet groter dan 2 MB zijn.

Fotoreading van een gebeurtenis

Niet alleen voeren onze mediums fotoreadings bij foto’s van personen en dieren uit. Ook voor de fotoreading van een speciale gebeurtenis kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een fotoreading van de dag waarop een belangrijk persoon overleed, waarop u veel meer geluk had dan op andere dagen, enzovoorts.

Een medium een fotoreading laten doen

Bent u ook geïnteresseerd in de gedachten die personen of dieren op een foto hebben? Of heeft u vragen over de personen of dieren op foto’s? Vraag heel eenvoudig een fotoreading van een medium van Mediumsunie aan! Het formulier voor het uploaden van een foto vindt u op de pagina “Fotolezen”.

Wacht enige tijd met het bellen van een van onze nummers voor de fotoreading, zodat onze mediums de tijd hebben om de foto te bestuderen. Zoals eerder beschreven werd kan dit tot tien minuten duren. Van welke persoon of welk dier wilt u een foto laten lezen? Onze mediums helpen u graag verder!