Mediumsunie

Erkende paragnosten

Erkende paragnosten

Een betrouwbaar medium is iemand die op een goede manier energie opvangt van de immateriële wereld en deze ook weer zo objectief mogelijk aan de cliënt mededeelt. Toch zullen mensen zich geregeld afvragen hoe je een betrouwbaar medium kan herkennen en op welke zaken men moet letten om een betrouwbaar medium te vinden.

Dus jij zoekt een betrouwbaar medium? Dan zit je bij ons goed. Hier vind je betrouwbare mediums die je op een goede manier op weg helpen om je tot nieuwe inzichten te brengen, zodat je op eigen kracht weer jouw eigen leven kan oppakken.

Een online medium is tegenwoordig erg makkelijk te vinden via het internet. Toets bijvoorbeeld medium online, betrouwbaar medium, helderziende, online medium, betrouwbare medium, echte mediums, toekomstvoorspelling etc. in een zoekmachine en je kunt er niet meer omheen. Alleen heb je dan ook echt te maken met een betrouwbaar medium?

Kijk goed of de medium/helderziende een strenge screening heeft gehad. Kijk ook goed of elk profiel een foto van het medium heeft, waar jij mee kan spreken. Zo zie je met eigen ogen wie jou helpt en de tekst die jij kunt lezen bij een profiel is ook door het online medium zelf geschreven.

Een betrouwbaar medium heeft een gave waar hij/zij vaak mee is geboren, of in een later stadium is gaan ontwikkelen. Een medium is te allen tijde oprecht en professioneel naar jou toe, en soms krijg je iets te horen vanuit een ander oogpunt en kan het jou nieuwe inzichten verschaffen. Eén van de meest goede manieren, om een betrouwbaar medium te vinden, is door mensen te vragen, wie zij een betrouwbaar medium vinden en waar zij die kunnen vinden. Familieleden, vrienden of andere mensen, die je kunt vragen, kunnen hier een antwoord op geven.

Kom in contact met erkende paragnosten

Het blijft natuurlijk altijd een persoonlijke keuze om iemand een betrouwbaar medium te vinden. Dit omdat het allemaal relatief is, want wat voor de een goed is, is voor de ander misschien wel de verkeerde helderziende. Alleen dit hoeft dan niet gelijk te betekenen dat iemand goed of slecht is, jij moet de passende persoon vinden en dat kan voor iedereen anders zijn.

Ook kun je natuurlijk zelf ook het Internet afzoeken en zoeken naar berichten, reviews en forums over een betrouwbaar medium of naar instellingen of telefoonlijnen, waar een betrouwbaar medium, paragnost of helderziende werkt. Een andere manier om een betrouwbaar medium te vinden, is door op zoek te gaan naar professionals of beoordelaars, die aan kunnen geven wie een betrouwbaar medium is.

Je kunt hiervoor naar paranormale stichtingen die Enigma erkend zijn gaan, die hebben namelijk een overzicht van ervaren en betrouwbare mediums. Mond-tot-mond reclame is meestal ook een goede manier om een betrouwbare paragnost te vinden. Wees voorzichtig met mediums, die negatief reageren of opscheppen over de gaven die zij bezitten.

Pas er verder voor op dat een minder betrouwbaar medium wel eens gebruik maakt van spreuken of speciale middeltjes, waarvan het medium zegt dat ze helpen. Een betrouwbaar medium heeft al deze middeltjes niet nodig en kan feilloos uitzoeken, als gevolg van datgene wat hij of zij binnen mag krijgen, waar het antwoord ligt. Is het te mooi om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo.