Mediumsunie
Hakan
Afwezig
Box 22 Hakan

Krachtig medium paragnost, lichtwerker, heldervoelend, helderziende, zielsverwanten, tweelingzielen, liefde, relatieproblemen, werk, en kinderen, levensvragen.

Medium ........, paragnost, healer, medium en lichtwerker, heldervoelend, -wetend, -ziend en –horend.

Al jaren help ik mensen met mijn gaven en geef ik les in energetische oefeningen. Ik verbind mij met de kosmos voor zuivere informatie.
Ik werk vanuit liefde en licht, op andere wijze zou ik dit werk niet kunnen doen.
Mijn kracht en ervaring liggen op het gebied van liefde, relaties en relatieproblemen, familie.Ik heb het vermogen om goed in te voelen op de energie van anderen en ik zie hierbij ook duidelijke beelden. Ook aan een stem kan ik energie en blokkades aflezen. Zo kan ik tot inzichten komen die ik jou mag aanreiken zodat je beter verder kunt op jouw persoonlijke levenspad.Ik kan iets vertellen over je verleden, heden en toekomst. Jouw toekomst ligt echter niet geheel vast, jijzelf creëert deze mee. Ik kan met je meekijken wat voor jou het beste is om te doen om daar te komen waar je wilt of waar je weg is.
Een healing kan helpen bij geestelijke en lichamelijke klachten en je rust en kracht geven. Ik ben hier sterk in ontwikkeld en veel mensen merken dit dan ook direct.Wees welkom als je een vraag hebt of even wat steun nodig hebt. Je kunt altijd rekenen op een zuiver en eerlijk consult evenals meer helderheid, kracht en vertrouwen.