Mediumsunie
Alexandra
Afwezig
Box 45 Alexandra

Ben je hoog sensitief en op zoek naar een betrouwbare en ervaren medium? Hoog Sensitief medium Alexandra is hier om je te helpen.

Alexandra

Ben je hoog sensitief en op zoek naar een betrouwbare en ervaren medium? Hoog Sensitief medium Alexandra is hier om je te helpen. Als hoog sensitief medium kan Alexandra je begeleiden bij het vinden van innerlijke rust en balans in je leven. In dit artikel ontdek je wie Hoog Sensitief medium Alexandra is en hoe zij je kan helpen om je sensitieve kwaliteiten te omarmen en te ontwikkelen.

Wie is Hoog Sensitief medium Alexandra?

Hoog Sensitief medium Alexandra is een ervaren medium die gespecialiseerd is in het werken met hoog sensitieve mensen. Ze heeft een scherp invoelend vermogen en kan daardoor gemakkelijk afstemmen op de energie van anderen. Haar sensitiviteit heeft ze geleerd om te zetten in een kracht die ze kan inzetten om anderen te helpen bij persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat doet Hoog Sensitief medium Alexandra?

Als hoog sensitief medium biedt Alexandra verschillende diensten aan om jou te helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw sensitieve kwaliteiten. Hieronder vind je enkele diensten die zij aanbiedt:

 • Persoonlijk telefonisch consult: Tijdens een persoonlijk telefonisch consult kan Alexandra je helpen bij het vinden van antwoorden op persoonlijke vragen of bij het omgaan met gevoelens en emoties die je belemmeren in je dagelijks leven.
 • Energetische healing: Als hoog sensitief medium werkt Alexandra met energieën. Met haar helende energie kan ze je helpen bij het loslaten van blokkades en het herstellen van je energiebalans.

Hoe kan Hoog Sensitief medium Alexandra je helpen?

Hoog Sensitief medium Alexandra kan je op verschillende manieren helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw sensitieve kwaliteiten. Hieronder vind je enkele manieren waarop zij jou kan ondersteunen:

 • Inzicht in jezelf: Als hoog sensitief persoon kan het lastig zijn om jezelf te begrijpen. Alexandra kan je helpen bij het verkrijgen van inzicht in jezelf en het ontdekken van jouw unieke kwaliteiten.
 • Omgaan met emoties: Hoog sensitieve mensen kunnen vaak heftiger reageren op emoties. Alexandra kan je helpen bij het leren omgaan met deze emoties en het vinden van innerlijke rust.
 • Persoonlijke groei: Als hoog sensitief persoon heb je vaak meer behoefte aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Alexandra kan je helpen bij het ontwikkelen van jouw kwaliteiten en het vinden van je levensdoel.

FAQ's

 1. Wat is hoog sensitiviteit?
  Hoog sensitiviteit is een eigenschap waarbij je gevoeliger bent voor prikkels en emoties dan gemiddeld. Hoog sensitieve mensen hebben vaak een diepere verwerking van informatie en emoties, waardoor ze vaak meer behoefte hebben aan rust en prikkelarme omgevingen.
 2. Hoe weet ik of ik hoog sensitief ben?
  Er zijn verschillende kenmerken die kunnen wijzen op hoog sensitiviteit. Zo ben je mogelijk hoog sensitief als je snel overprikkeld raakt, gevoeliger bent voor geluiden, geuren en smaken, dieper nadenkt en vaak diepe emoties ervaart. Als je twijfelt of je hoog sensitief bent, kan Hoog Sensitief medium Alexandra je hierbij helpen.
 3. Kan ik als niet-hoog sensitief persoon ook terecht bij Hoog Sensitief medium Alexandra?
  Natuurlijk! Hoog Sensitief medium Alexandra staat open voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Of je nu hoog sensitief bent of niet, Alexandra kan je helpen bij het vinden van antwoorden op persoonlijke vragen en het omgaan met emoties.

Conclusie

Als hoog sensitief persoon kan het lastig zijn om je weg te vinden in een wereld die vaak gericht is op presteren en snelheid. Hoog Sensitief medium Alexandra begrijpt dit als geen ander en kan je helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw sensitieve kwaliteiten.