Mediumsunie
Alexandra
Afwezig
Box 45 Alexandra

Helderziende, Medium, Paragnoste, pendel,  kaartlegster, lenormand, Tarot, relatievragen, alle overige levensvragen.

Mjin naam is Alexandra , als hoog sensitief kind voelde ik al intuïtief aan of iets klopte of niet. Het heeft lang geduurd voordat ik hierop heb leren vertrouwen. Deze eigenschap in combinatie met de nodige spirituele en mediamieke ontwikkeling geven mij de mogelijkheid dingen helder te zien; te weten, te horen en te voelen.

Ik werk met de tarotkaarten, Lenormandkaarten en de astrologie. In de astrologie is, op basis van kosmische invloeden, voor alles een juiste tijd en een plaats en dus bepalend voor gebeurtenissen.

Mijn brede achtergrond en beroepsopleiding als, loopbaancoach, regressietherapeut, tarotlezeres en medium en astroloog, bieden mij het kader om u, vanuit diverse disciplines, te kunnen ondersteunen bij uw levensvragen.

Mijn doel is u in beweging te zetten, het zelfvertrouwen te geven in u zelf en in het leven. Als u op het spoor zit dat aansluit bij wie u bent, dan gaat u met de stroom mee en ontwikkelingen dingen zich op een natuurlijke wijze en kost het leven minder energie.

Ik hoop u hierbij inzicht te kunnen bieden en te mogen ondersteunen.