Mediumsunie

2023 komt eraan, wat zijn jouw goede voornemens?

Het is weer december, de maand van feestdagen en gezelligheid. Na de feestdagen zit het jaar 2022 er weer op en staat het nieuwe jaar voor de deur: 2023. Naast het vieren van de feestdagen, is de decembermaand voor veel mensen een periode van bezinning en terugkijken. Welke dingen heb je het afgelopen jaar bereikt? Wat ging er goed en wat ging er minder goed? December is dan ook de perfecte maand om voor jezelf te bepalen wat jij volgend jaar graag anders wil doen of graag wil bereiken. Kortom, het is tijd voor het maken van goede voornemens voor 2023.

Wat gaat 2023 jou brengen?

In de toekomst kijken kan niemand, of eigenlijk bijna niemand. Paragnosten hebben namelijk paranormale gaven, waarmee zij zaken die in de toekomst gaan gebeuren, kunnen voorspellen. Ben jij benieuwd wat jou in 2023 te wachten staat, om op deze manier je goede voornemens vorm te kunnen geven? Breng dan zeker eens een bezoek aan een paragnost. Op deze manier kun jij al een klein inkijkje krijgen in het nieuwe jaar. En zeg nu zelf, hoe prettig is het als je je al een beetje kunt voorbereiden op wat er eventueel komen gaat? 

Geef jouw goede voornemens vorm

Bij het maken van goede voornemens is het goed om niet te hard van stapel te lopen. Stel haalbare doelen voor jezelf en probeer niet te veel tegelijkertijd te bereiken. Reflecteer eerst op het afgelopen jaar: zijn er zaken die je graag zou willen veranderen of voortaan anders zou willen doen? Kies vervolgens één of twee van deze punten uit, op deze manier blijven het haalbare doelstellingen. Zorg ervoor dat je voor jezelf duidelijk stelt wat het voornemen precies is en binnen welke termijn je dit doel zou willen bereiken. 

Twijfels over goede voornemens?

Sommige mensen hebben direct een idee over welke punten zij tot goede voornemens zouden willen maken voor het komende jaar, dit is echter niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat er meerdere punten te binnen schieten of juist omdat er niet direct iets in iemand opkomt, wat hij of zijn graag zou willen veranderen het komende jaar. Twijfel jij ook over wat jouw goede voornemens zullen worden? Het kan helpen om tarotkaarten te (laten) draaien. Tarotkaarten zijn een goede manier om inzicht te krijgen in bepaalde gebeurtenissen in jouw leven die reeds hebben plaatsgevonden, maar ook in wat er nog komen gaat in de toekomst. Op deze manier zul je vanzelf input krijgen voor wat jij graag anders zou zien of waar jij moeite mee hebt (gehad). Vervolgens kun je met behulp van deze punten jouw goede voornemens opstellen.

Goede voornemens tot een succes brengen

Het opstellen van goede voornemens is misschien nog wel het makkelijkste deel, want in het nieuwe jaar zul je vervolgens moeten gaan werken aan deze voornemens. Dit zal niet altijd makkelijk zijn. Wees hierin niet te streng voor jezelf, het aanbrengen van veranderingen in je leven is een stapsgewijs proces, hierin zul je ups en downs ervaren. Dit kun je zien als een kronkelig pad, dat je uiteindelijk bij je bestemming zal brengen: het volbrengen van jouw goede voornemen(s).